Etsin koiraa

Päivitetty 25.03.2024

Seuraava harkinnassa, jos sopiva löytyy läheltä.

Itsellä 2 poikakoiraa ollut kimpassa yli 10v. Ennen joulua toinen jouduttiin lopettamaan ja tällä jäljelle jääneellä paimenkoira mix vaarilla on ollut hieman vaikeuksia yksinolon kanssa. Kun on poissa, niin lattia toisinaan kastuu.

Jos jollain olisi nuori pienehkö esim. 30cm säkä jo sisäsiisti terve vaikka sekarotuinen koira vailla loppuelämän kotia, niin voisi kokeilla, miten yhteiselo vaarin kanssa sujuu. Vaari on peruskiltti. Meillä ok-talo taajaman ulkop. Kouvolan lähellä yli hehtaarin aidattulla tontilla, josta suuri osa peltoa. Koirat olleet aina vapaana pihalla. Ei lapsia muuten,kun kylässä joskus. Päivätyö. Koiria ollut aina. Mielestäni 2 on oikein määrä.

Älä tarjoa ongelmia eteenpäin. Se ei ole reilua koirallekkaan, vaan mukavaa koiraa, jolle tarvittaisiin loppuiän koti. Harkinnassa voisi olla myös 2 kpl. Pieniä. Vanhalla olis piristyksenä lyhyehkön loppuelämän seura ja sitten 2 jäisi jäljelle. Koiran/koirien tulisi olla autoilusta pitäviä,kun koira on usein menossa mukana.

Yhteydenotot 0405239887.