Etsin koiraa

Päivitetty 25.03.2024

Olen 65-vuotias eläkkeellä oleva luokanopettaja. Harrastan liikuntaa luonnossa kaikkina vuoden aikoina. Minulla on ollut aina koiria, muutama pentuna tullut, mutta kolme viimeisintä ovat olleet kodinvaihtaja koiria, kaikki kääpiöpinsereitä. Pieni, mutta lenkkeilyä rakastava koira on minulle juuri sopiva kaveri. Koirien hoidossa olen tarkka: itse tehdään mitä osataan, mutta muuten koirien hyvin voinnin suhteen luotan ammattilaisiin. Meillä on oma eläinlääkärisuhde sekä Juhani Ikoseen, että Hiskinmäen eläinsairaalaan. Asun Jyväskylässä kerrostalossa pimeimmän ajan vuodesta 1.11.- 1.3. Muuten asun mökilläni Äänekoskella, jossa oma piha ja metsät ympärillä. Kaikki koirani ovat olleet minulle rakkaita. He saavat paljon huomiota, ja rapsutuksia ja parasta mahdollista laadukasta koiran ruokaa. Olen joutunut paneutumaan myös koiran allergioihin.

Yhteydenotot 0405855497.