Viivi

Päivitetty 07.03.2024

Olen 11-vuotias punapää, joka rakastaa ihmisseuraa. Lapsista tai muista lemmikeistä en kuitenkaan välitä, vaan haluan olla perheen ainoa hemmotteltava. Nykyinen omistajani ei pysty enää olemaan riittävästi seuranani, joten etsin uutta kotia, jossa minulle riittää rapsutuksia ja aktiviteetteja.
Olen leikattu narttukissa, joka on elänyt elämänsä sisäoloissa. Opettelen kuitenkin valjaissa oloa, koska rakastan ulkona olemista. Omistajani mielestä olen kuitenkin aika uhkarohkea, enkä ole tottunut varomaan ulkomaailman vaaroja, joten ulkona tarvitsen jatkuvaa valvontaa.
Lisäksi olen herkkävatsainen, joten huolehdithan, että ruokavaliossani on riittävästi kuituja ja mahdolliset ruokavalion muutokset tapahtuvat pikkuhiljaa uuteen opetellen. Muutoin olen kuitenkin ikäisekseni erittäin hyväkuntoinen ja pirteä leidi, jolla riittää virtaa vielä moneksi vuodeksi!

Yhteydenotot soittamalla tai WhatsApp 0504143638