Huugo

Päivitetty 31.01.2024

Huugo on 10- vuotias, tarkasta syntymäpäivästä ei ole tietoa. Myyn Huugon sisäkissaksi. Madotettu, leikattu. Sijaitsee Jyväskylässä. Ei tietääkseni sirutettu, koska Huugo tuli luokseni suunilleen 3 vuotta sitten toisesta kodista. Häntä ei ole myöskään rekisteröity. Joudun nyt kuitenkin luopumaan hänestä matkustelun ja muuttuneen elämäntilanteeni takia. Huugo on arka ja stressaantuu helposti, eikä siksi tule toimeen lasten tai muiden eläimien kanssa. Huugo ei myöskään tykkää miehistä. Huugo on halutessaan saanut mennä parvekkeelle, mutta sekin valvotusti. Liiallinen silittely/pajailu tekee tästä kissasta arvaamattoman ja siksi hän saattaa käydä hampailla käteen kiinni. Huugo osaa antaa tassua ja mennä käskystä omalle paikalle. Kerro millaiseen talouteen kissa olisi tulossa vastaan vain oikeasti kiinnostuneille. Arkuuden vuoksi hänen tulisi tutustua sinuun kunnolla. Haluan Huugolle hyvän loppuelämän kodin ja siksi, minulle on todella tärkeää se, että ennen ostopäätöstä häntä tultaisiin katsomaan 2 kertaa.

Yhteydenotot sähköpostitse Janttu_nen@outlook.com