Annetaan koti kissanpennulle

Päivitetty 10.09.2023

Rakastavaa kotia tarjotaan kissanpennulle.

Etsinnässä siis kotia vailla oleva kissanpentu. Kotonamme asuu jo 4-vuotias leikattu kissaneiti, joka on varsin leppoisa, sopeutuvainen ja rauhallinen luonne, mutta innostuu kyllä myös leikistä ja uskoisin että tykkäisi energisestä pienestä kissakaverista! Perheeseemme kuuluu myös lapset, 10 ja 12 -vuotiaat tytöt, jotka hoitavat kissaa rakkaudella ja etenkin vanhempi tytär on erittäin tunnollinen ja huolehtivainen eläinten kanssa!

Asumme kerrostaloasunnossa, jossa kissalla pääsy suojatulle parvekkeelle tutkailemaan maailman menoa. Tulevaa kissanpentua mahdollista totuttaa myös ulkoiluun valjaissa.

Itse olen omistanut erilaisia eläimiä koko elämäni ajan ja kissa minulla on ollut lemmikkinä yli 20 vuoden ajan. Täältä saisi pentu huolehtivan ja rakastavan loppuelämän kodin, jossa sekä lajitoverin seuraa, että ihmiskaverin silityksiä tarjolla!

Yhteydenotot sähköpostitse mruhala@gmail.com