Badi

Päivitetty 16.02.2023

Badi, 2.5vuotias Pumi uros (unkarin paimenkoira, n. 10kg), etsii uutta kotia haastavan käytöksensä sekä muuttuneen elämäntilanteemme ja lasten vuoksi. Tarve uudelle kodille mahdollisimman pian!

Badi on pehmeäluonteinen koira, joka ottautuu erilaisiin ärsykkeisiin helposti. Ei sovellu lapsiperheeseen vaan mielummin maalle pariskunnan tai yksineläjän koiraksi. Ei siedä myöskään toisia koiria. Asunut tähän asti Palokassa, joka on liian virikkeitä täynnä oleva paikka (autot, polkupyörät, toiset koira, lapset, juoksijat) hänelle.

Badi on käynyt yksityistunneilla koirakoulussa ja herkkyyttä ärsykkeisiin on saatu laimennettua jonkin verran sekä harjoiteltu toisten koirien ohitusta. Tarvitsee omistajan, jolla on kokemusta haastavasti käyttäytyneistä koirista. Parasta olisi koti, joka on niin maalla, että saisi olla vapaana, joka päivä ja jotta saa näin ollen myös purettua energiaansa.

Sisäsiisti. Ei ole tehnyt tuhoja kotona, paitsi ulko-ovea vasten hyppii kun tullaan kotiin ja näin ollen raapinut ovea.

Huomioitavaa: ei sovellu lapsiperheeseen tai muiden eläinten kanssa.

Koulutuspaketista käytössä vielä n. 1h aikaa, jonka uuden kodin antaja voi käyttää esim. konsultaatioajaksi kouluttajan kanssa.

Yhteydenotot puhelimitse soittamalla, tekstiviestillä tai WhatsAppissa 0504326651