Miska & Milo

Päivitetty 19.12.2022

Joudun luopumaan kissoistani astmani takia. Molemmat ovat leikattuja kollikissoja. Miska (vaaleampi) on 12-vuotias ja Milo (tummempi) on 9-vuotias. Milo on leikkisä ja rohkea persoona. Miska on arempi ja vaatii aikaa, että oppii luottamaan. Tarvitsee omaa rauhaa.

Kissat eivät ole tottuneet lapsiin, ei mieluusti lapsiperheeseen. Kissat eivät myöskään ole tottuneet muihin eläimiin.

Milo on perusterve, Miskalla on astma, mutta siihen ei ole tarvinnut pitkään aikaan lääkitystä. Miskalla on päivittäisessä käytössä Cystaid plus, vähentämään stressiä, koska joskus epäiltiin idiopaattista kystiittiä. Tähän toimii tuo Cystaid.

Toivoisin, että tuleva koti olisi sellainen, että pääsisin joskus kissoja katsomaan ja kuulisin niitten kuulumisia. Haluan, että kissat menevät samaan kotiin, niitä ei voi erottaa toisistaan.

Yhteydenotot tekstiviestillä tai WhatsAppissa numeroon 0449992017